TAKE-AWAY MENY
Vecka 47
dagensfångst med hummersås, helstekt blomkål och potatisstomp – 135:-
grillad smörgås med vedgrillad kalvhögrev, tallegio, aubergine, zucchini och rostad chilidressing – 125:-
smörrebröd ”Örgryte G:a” med gravad lax, dillkräm och kokt ägg på danskt rågbröd – 75:-
vedrostad morotssoppa – 125:- / flaska
mousse au chocolat – 125:-
– senare i veckan –
chefs choice – kalventrecôte med sauce au poivre, rostad belevarde, semitorkade tomater samt pommes rösti – 255:-
Beställ gärna chefs choice två dagar i förväg.
Det finns förrätt / dessert – alternativ finns, ring vid intresse.
Hör gärna av dig i förväg med eventuella allergier!
Beställningssortiment
viltkött, hängmörad kött, anklever, färsk tryffel, störrom och löjrom går att beställa vid begäran