Mingel

Dessa funkar fint att äta på stående fot och som tilltugg till sittande middag.

 

Ost och Charkuterifat

Urval av kvalitetscharkuterier från lokala gårdar och Sydeuropa

Kvalitetsostar med säsongens tillbehör

Surdegsbröd med vispat smör

Frukt och bär i säsong

155:- / person

 

Mingelrätter

Chef’s choice – tilltugg trio ‘omakasse’ – 125:-

Smördegstarteletter med purjolök, getost och oliver – 35:- / st.

Flatbread med sauce bianco, schallotenlök och grebbestads anjovis – 35:- / person

Grönsakscrudité med trädgårdsdipp – 35:- / person

Mini quiche med bottenviken löjrom, purjolök och crème frâiche – 55:- / st.

Mini caprese med basilika pesto samt buffelmozzarella – 45:- / kuvert

Majskycklingspett med dragon- och dijonmajonnäs – 55:- / st.

Varm kronärtskocks- och spenatröra med grissini i kopp – 35:- / person

Kronhjort från Koberg ’tartar’ med picklade majrova, rädisa och vårlök på
brödkrisp – 75:- / kuvert

Mini lobsterrolls – 85:-

Paj med 18 månaders comté- & karamelliserad lök – 35:- / kuvert

Hemrökt lax med lättsyrad äpple, rädisa forellrom och dillkräm – 55:- / kuvert

Mini crabcakes med remoulade och körvel– 55:- / st.

Krabba ”bloody mary” med selleri, fänkål, sockerärter och jalapeno hotsås – 55:- / kuvert

Skagen på danskt rågbröd med fyra sorters lök – 45:- / st.

Marinerade oliver – 15:- / kuvert

Skotskcheddar med björnbärskompott – 25:- / kuvert

Säsongens soppa i shotglas – 20:- / kuvert

Lammköttbulle i het tomatsås med färsk chili och vårlök – 45:- /st.

lagrad bayonneskinka – 25:- / kuvert

Wraps med långbakad rapsgris, laguioleost, haricots verts och trädgårdssås – 45:- / person