Dessa funkar fint att äta på stående fot och som tilltugg till sittande middag.
Ost och Charkuterifat
Urval av kvalitetscharkuterier från lokala gårdar och Sydeuropa
Kvalitetsostar med säsongens tillbehör
Surdegsbröd med vispat smör
Frukt och bär i säsong
155:- / person
Mingelrätter
Chef’s choice – tilltugg trio ‘omakasse’ – 125:-
Smördegstarteletter med purjolök, getost och oliver – 35:- / st.
Flatbread med sauce bianco, schallotenlök och grebbestads anjovis – 35:- / person
Grönsakscrudité med trädgårdsdipp – 35:- / person
Mini quiche med bottenviken löjrom, purjolök och crème frâiche – 55:- / st.
Mini caprese med basilika pesto samt buffelmozzarella – 45:- / kuvert
Majskycklingspett med dragon- och dijonmajonnäs – 55:- / st.
Varm kronärtskocks- och spenatröra med grissini i kopp – 35:- / person
Kronhjort från Koberg ’tartar’ med picklade majrova, rädisa och vårlök på
brödkrisp – 75:- / kuvert
Mini lobsterrolls – 85:-
Paj med 18 månaders comté- & karamelliserad lök – 35:- / kuvert
Hemrökt lax med lättsyrad äpple, rädisa forellrom och dillkräm – 55:- / kuvert
Mini crabcakes med remoulade och körvel– 55:- / st.
Krabba ”bloody mary” med selleri, fänkål, sockerärter och jalapeno hotsås – 55:- / kuvert
Skagen på danskt rågbröd med fyra sorters lök – 45:- / st.
Marinerade oliver – 15:- / kuvert
Skotskcheddar med björnbärskompott – 25:- / kuvert
Säsongens soppa i shotglas – 20:- / kuvert
Lammköttbulle i het tomatsås med färsk chili och vårlök – 45:- /st.
lagrad bayonneskinka – 25:- / kuvert
Wraps med långbakad rapsgris, laguioleost, haricots verts och trädgårdssås – 45:- / person