Klassiker funkar varje gång, säkra kort med en twist som tilltalar många.
Tilltugg
mini quiche med Kalixlöjrom, purjolök och crème frâiche – 75:- / st.
rosmarin- och lönnsiraprostade pecannötter – 50:- / hg.
Förrätter
hemrökt lax med citronmajonnäs, forellrom, dill, gräslök, gurka och rädisa – 155:-
oxfilé ’52 grader’ med svart tryffelkräm, parmesan, vilda örter och krispig lök – 175:-
toast Skagen på smörstekt brioche med fyra sorters lök och sikrom – 165:-
seafood trio – crabcake, tonfisktartar samt jätteräkor med säsongenstillbehör – 235:-
Huvudrätter
vitello tonnato – tunna skivor kalvinnanlår med tonfiskdressing, 1.a skörd olivolja, parmesan, kapris och färska örter. Serveras med olivrostade potatis. – 255:-
halstrad marulk med dillbakade morötter, kräftsås, picklade senapsfrön och potatispure smaksatt med crème frâiche – 285:-
barbeque ankbröst med karl-johansrisotto, confiterad anklår, spetskål och sötsyrlig vin juanesås – 275:-
Desserter
valhrona mjölk choklad ‘pots de crème’ med rostad vit choklad och säsongens bär – 115:-
lönnsirapspaj med pecannötter och crème chantilly – 115:-
Franska gårdsostar med kompott, frukt och kex- 125:-
crème brûlée med säsongens bär – 115:-