Klassisker

Klassiker funkar varje gång, säkra kort med en twist som tilltalar många.

Tilltugg

mini quiche med Kalixlöjrom, purjolök och crème frâiche – 75:- / st.

rosmarin- och lönnsiraprostade pecannötter – 50:- / hg.

Förrätter

hemrökt lax med citronmajonnäs, forellrom, dill, gräslök, gurka och rädisa – 155:-

oxfilé ’52 grader’ med svart tryffelkräm, parmesan, vilda örter och krispig lök – 175:-

toast Skagen på smörstekt brioche med fyra sorters lök och sikrom – 165:-

seafood trio – crabcake, tonfisktartar samt jätteräkor med säsongenstillbehör – 235:-

Huvudrätter

vitello tonnato – tunna skivor kalvinnanlår med tonfiskdressing, 1.a skörd olivolja, parmesan, kapris och färska örter. Serveras med olivrostade potatis. – 255:-

halstrad marulk med dillbakade morötter, kräftsås, picklade senapsfrön och potatispure smaksatt med crème frâiche – 285:-

barbeque ankbröst med  karl-johansrisotto, confiterad anklår, spetskål och sötsyrlig vin juanesås – 275:-

Desserter

valhrona mjölk choklad ‘pots de crème’ med rostad vit choklad och säsongens bär – 115:-

lönnsirapspaj med  pecannötter och crème chantilly – 115:-

Franska gårdsostar med kompott, frukt och kex- 125:-

crème brûlée med säsongens bär – 115:-